Proizvođač suhomesnatih proizvoda

PROGRAM “PROIZVOĐAČ DOMAĆIH SUHOMESNATIH PROIZVODA”                        (između ostalog) OBUHVAĆA:

  • kategorije mesa
  • ocjena kvalitete mesa
  • priprema mesa za obradu
  • tehnologija
  • rukovanje strojevima i uređajima
  • konzerviranje i aditivi
  • skladištenje
  • zaštita na radu i prva pomoć

Svi programi Učilišta APIS verificirani su od strane Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta RH.

Polaznicima koji uspješno završe osposobljavanje, odnosno polože završni ispit te s uspjehom obave praktični dio nastave dodjeljuje se Uvjerenje o osposobljenosti.

Uvjerenje koji polaznici dobivaju po završetku osposobljavanja usklađeno je s uvjetima stručnog osposobljavanja koje  za stavljanje meda i drugih pčelinjih proizvoda na tržište Europske Unije pred poljoprivredne proizvođače postavlja europska administracija.

Stečeno zvanje može se upisati u radnu knjižicu, a znanje je poželjno primijeniti u praksi !

 

Odgovori